Miért fontos a víz?

Azért, hogy jó legyen az íz! 😊

És tényleg erről van szó! Nem azért szoktunk ezzel a témával foglalkozni, mert divatos, hanem azért mert fontos! 😉

Gondoljunk csak bele:

🔹️ az espresso 87-93%-a víz (ugye nem is gondolnánk ezt erről a sűrű italról)
🔹️ a filter eljárással készült kávék majdnem 99-a víz (itt azért lehet sejteni, hogy ez jobban vizes, de hogy ennyire…..)

Ha nem elég lágy és tiszta ízű a vizünk, akkor szinte lehetetlen kihozni a kávéban rejlő valódi ízeket!

Hát ezért fontos a víz! 😉

Az újhullámos Kék Elefánt Kávézóban kifejezetten figyelünk a víz minőségére annak érdekében, hogy folyamatosan a legjobbat tudjuk nyújtani Nektek ízélményben!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás