Miért kell az eszpresszóhoz kiskanál?

Még akkor is, ha nem kérsz hozzá cukrot!

A válasz egyszerűnek tűnik, és egyébként az is, de nem azért, amire elsőre gondolnánk!

Mert bizony elsőre szinte mindenki arra gondol, hogy azért adnak az eszpresszóhoz kanalat, hogy cukrot lehessen tenni az italba és jól el is lehessen vele keverni azt!

Lehet, hogy meglepő, de nem ezért kell, egészen más okból van rá szükség. Pedig ha tudnák, hogy miért, akkor sokkal tudatosabban fogyasztanák a kávéjukat, ráadásul az otthoni kávékészítés során is nagyobb sikereket tudnának elérni!

Kíváncsi vagy rá, miért kell az eszpresszóhoz kiskanál?

Szeretnél Te is tudatosabb kávéfogyasztó lenni?

Szeretnél jobb kávékat készíteni otthon?

Akkor jó hírünk van a számodra!!!

Megírtunk egy könnyed, laza hangvételű, de igencsak komoly témával foglalkozó, 36 oldalas elektronikus könyvet, ami részletesen kifejti a témát.

Mit lehet erről ennyit írni?

Köszönöm kérdésed, mindjárt leírom, mit fogsz megtudni ebből az e-book-ból!

smartmockups_ken0cx46

 

A következőkre fogsz választ kapni a könyvből:

✔ természetesen tudni fogod, miért kell a kiskanál (ha már ismered a választ, akkor is érdemes beszerezni az ebook-ot, hiszen egy csomó minden másra is választ kapsz belőle), de az a helyzet, hogy nem is ez a legfontosabb, amire rá fogsz jönni belőle, hanem arra is, 
✔ hogyan hasznosíthatod ezt a tudást kávékészítés során, ezáltal sokkal finomabb kávékat tudsz majd készíteni otthon, illetve
✔ sokkal tudatosabb kávéfogyasztó leszel, emellett
✔ biztos leszel benne, hogy milyen egy jól elkészített eszpresszó íze és hogyan ismered meg, ha valami nem lett az igazi, és végül arra is választ fogsz kapni, hogy
✔ vajon a többi kávés italhoz (például egy cappuccinohoz is kell-e kanál.
 
 A könyv elolvasása után valószínűleg nem fogod többet visszautasítani az eszpresszóhoz kapott kiskanalat!
 

Ki írta a könyvet?

Jarjabka Zoltán a szegedi újhullámos Kék Elefánt Kávézó tulajdonosa és baristája írta meg ezt az elektronikus könyvet. Zoli szenvedélyesen kutatja, hogyan lehet a rendelkezésre álló eszközökkel, kávékkal a legmagasabb ízélményt elérni, és ezt a tudást szereti átadni workshopokon, barista képzéseken is, illetve a Szegedi Kávékurzuson is (aminek ő az egyik szervezője).

Miért írta meg ezt az e-book-ot?

Napi munkája során, kávékészítés közben sokszor előkerül a kiskanál kérdésköre, ezért arra gondolt, hogy jobb lesz erről a témáról szélesebb körben is tájékoztatást nyújtani, segítve ezzel vendégeket tudatosabb kávéfogyasztóvá válni, illetve hogy fejlessze vele a kávékultúrát.

Mennyibe kerül a könyv?

Jogos a kérdés, máris mutatom az árat!

Egy nagyon kedvező árat találtunk ki neki, mégpedig azért, hogy mindenki hozzájuthasson, mert annyira fontosnak tartjuk ezt a témát, hogy amennyire lehet, olyan széles körben szeretnénk elterjeszteni.

Ezért arra gondoltunk, hogy ne az ár legyen a döntő, hanem a tudásvágy, ezért a könyv ára:

990 HUF

 

Mi fog történni, miután leadtad a rendelést? Mikor fogod megkapni a könyvet?

Mivel ez egy teljesen digitális könyv, ezért rögtön az ár kifizetése után emailben megkapod a könyvet, amit utána egyből el is tudsz olvasni és hasznosíthatod a belőle megszerzett tudást!

 

Fb-Button

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás