Milyen szemcseméretet kell használni?

Milyen őrlemény szemcseméret szükséges az egyes kávékészítési eljárásokhoz?

Fontos a kérdés, mert nem jó, ha összekeverjük. 😊

– Török kávé: hagyományosan púderfinomságú (újhullámosan durva) szemcseméret

– Espresso: finom

– Filter: durva

– Kotyogó: nagyon durva (mint a cukor, vagy a nádcukor)

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás