Korábban elkészítettünk egy Instagram bejegyzést, ahol pontosan ugyanezt a kérdést tettük fel. Az Instagram nem ad túl tág lehetőséget kifejteni írásban a gondolatainkat (és ez jól is van így, hiszen ő a képekről szól főleg), viszont mi szerettük volna ezt jobban kifejteni, ezért folyamodtunk ennek a blogbejegyzésnek a megírásához.
Az írás közben rájöttünk, hogy egy bejegyzés nem elég, vagy legalábbis túl uncsi lenne végigolvasni az egészet, ezért több rövid bejegyzésben (heti egyet fogunk írni ebben a témában) fogjuk kifejteni ezzel kapcsolatos gondolatainkat.
Szóval ez egy beharangozó bejegyzés, amiben leírjuk, hogy miről lesz szó az elkövetkező hetekben:
- minőségi alapanyagok szerepe
- megfelelő gép szerepe
- szaktudás fontossága
- önfejlesztés szakmai téren
- megfelelő őrlő fontossága
- szívélyes vendéglátás
- és még sok-sok minden más
Szóval ha érdekel ez téged, akkor várunk vissza!
Jövő héten jövünk!